25 сент. 2017 г., 17:31  

На мама 

  Поэзия
464 2 13

Мила мамо,
Днес светът ти пожелава
много щастие, късмет, пари.
Любов и здраве Господ да ти дава
и усмивки до дълбоки старини.

 

А аз те, мамо, поздравявам
за живот изпълнен с добрини.
Всичко туй и аз ти пожелавам
с дълбок поклон и благодарности.

 

Към най-добрата майка се обръщам.
За мен си ти единствена, незаменима.
И много силно те прегръщам.
Ти правиш мъката ми поносима.

 

Само ти, безкористно и без измама,
да ме обичаш си способна, мамо.
До мен била си винаги във нужда.
Усещам силното и нежно рамо.

 

От таз страна далечна, чужда,
да видя топлия ти поглед само.
През време и пространство в нужда,
при теб ще дойда, мила мамо.

 

А този стих го посвещавам,
с любов за твоя специален ден.
И на тебе, мамо, го дарявам.
ЧЕСТИТ ТИ, МАМО, ДЕН РОЖДЕН!

 

 

      2010г.           В. Тодорова

© Valya Тodorova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??