26 июл. 2015 г., 12:03

На мама Цàря! 

  Поэзия » Для детей
560 0 1

Мило коте - пеленаче,
плахо шава, нежно мяче.

Клепки още не отваря,
но си е на мама „Цàря“!

Тя не му се кара още,
а му мърка и го пòщи.

Често мие го с езиче
и безмерно го обича!

То се гуши смешно в нея,
мляко сучи и едрее!

Ех, че бебче - пухкавелче,
пухкавелче - хубавелче! -

 

Мъничко, невинно,
пъстричко, картинно!!!


© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??