10 февр. 2007 г., 01:31

На медиците 

  Поэзия
456 0 0
Знаеш ли какво е
да си несправедливо набеден?
За чужди грешки ти да плащаш,
че си невинен да си убеден.

Да си на чуждо място
сред враждебни хора.
Далеч от хубавото родно място
да играеш гадна роля?

Да си жестоко мъчен
и затворен пак във клетка.
Без близък спътник неотлъчен
да живееш зад една решетка?

И знаеш ли въобще какво е
да ти отнемат осем години от живота...?

© Катя Бояджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??