3 июн. 2011 г., 11:56

На моето семейство 

  Поэзия » Любовная
1203 1 5

 

 

Събудих се от твоя дъх в сърцето си,

беше като шепот пред открехната врата.

Усетих ласка на детето ни, пак сгушило се

в нашия креват. Така видях усмивка по лицето му,

като художник как рисува нашата съдба.

 

Питах се в какъв ли мъничък шедьовър

да се превърне щеше утре тя?

А днес е още рано, затова поспете двама,

а аз ще сменям вече своята пижама

с мъдростта на идващия ден…

© Яни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??