28 янв. 2010 г., 09:09

На Мойсей 

  Поэзия » Другая
397 0 2

знаеш ли мойсей
все пак онова море
наистина има път към
обетованата земя
и даже знам как да повторя
подвига ти

 

трябва просто
да изчакам да отминат
корабите
защото докато са там
нали разбираш
няма как да се образува земя

 

знам че тези кораби
са миражи
мойсей
никой не би плувал доброволно
към бермудския триъгълник
на чувствата си

 

но когато
все пак
преминеш успешно

 

водовъртежът поглъща
всички емоции
и страхове
и ето че
морето се разделя на две

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??