28 янв. 2009 г., 22:02

На момчето, което обичам 

  Поэзия » Любовная
735 0 1

Всичко искам да забравя

и при теб да се върна,

какво ли трябва да направя,

за да мога аз да те прегърна?!

 

Сгреших, признавам,

дали ще ми простиш?!

Може и да си въобразявам,

но ти сърцето ми държиш!

 

Не исках да те нараня,

казвам ти го пак,

просто ме болеше да гледам

как те правят на глупак!!!

 

Всичко искам да забравя,

моля те забрави го и ти!

Каквото трябва ще направя,

само... само ми ПРОСТИ!!!

© Т.Т. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Както всичко,така и прошката идва с времето Усеща се болката в написаното...
Предложения
: ??:??