4 нояб. 2020 г., 02:22

На моята любима 

  Поэзия » Любовная
179 0 1

Силно жадувам за идеал,

за момиче от рая,

за ангел светъл, бял -

теб сал аз желая.

 

Слънце да стопли дух студен,

пролет да смени зима,

от него да съм озарен -

туй иска душа ранима.

 

Със студена стена съм отделен

от теб, девойко чудна,

и с горчивина съм напоен -

мир иска душа тревожно будна.

 

Ела и ме утеши,

ти си моят блян,

стената студена разруши,

за теб бих преплувал океан!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??