19 нояб. 2007 г., 21:40

На моята приятелка Диди 

  Поэзия » Другая
1443 0 3

Разтворих страниците на
стария албум и какво да видя.
Твоята снимка.На нея си с лъчезарната усмивка,
която ме радваше през отминалите дни.
Твоите сини очи...Ах колко невероятни
са те.Като две блещукащи звезди в
безкраиното небе.Но ето че живота
ни раздели.Ти замина,с надеждата да
изпълниш своите мечти.Aз зная,че съдбата
един ден нашите пътеки отново ще
събере и пак ще видя красивото ти лице.
В сълзи от радост то ще е обляно,защото
всичко прежвяно от теб и мен е една
история за детство пълноценно изживяно.
Ще бъдем двете заедно,само аз и ти,
неразделни както преди.И историята вече
отново ще продължи.Тя ще е за Диди и Мими,
приятелки най-добри,изпълнени с надежда
и мечти.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • прекрасно е Мимс.Знай,че историите винаги продължават
  • Много красиво, много чисто, нежно, добро и обичащо стихотворение !!!Много ми хареса и ме трогна ! Браво, Мария ! Смело напред !!!
  • "И историята вече
    отново ще продължи." - ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО ОТ СЪРЦЕ!!!

    Много трогващ стих, БРАВО!
Предложения
: ??:??