24 февр. 2009 г., 17:01

На моята приятелка Диди 

  Поэзия
1283 1 5

 

           Не тъжи, приятелко!

 

 

Аз зная, всеки си избира

пътя, по който трябва да върви.

И всеки плод в ръцете си събира,

макар от някой много да боли!

 

И случва се, животът ни притиска,

и идва ни безкрайно да крещим.

Зъл демон гърлото ни стиска,

не искаме, а трябва да мълчим!

 

Преглъщайки от всяка лоша дума,

затваряйки очи за пошлостта.

Не знаейки, че толкоз мъка има,

която те оставя все сама!

 

Недей, приятелко, не се предавай

и знай, доброто е край нас!

Със вяра ти го приласкавай,

ще видиш, то ще дойде и у вас!!!

 

 

 

    31.08.2003г.

© Валентина Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??