28 окт. 2010 г., 13:48

На НАЙ-ВЕЛИКИЯ човек 

  Поэзия » Другая
596 0 4

По стъпките ти ходя - горда съм!
Гордееш се и ти със мене.
И днес май ти изглежда като сън - 
дъщеря ти ще надмине тебе:)

Твоите кураж, сила, морал
ще бъдат винаги пример за мене.
Благодаря на теб, който си ме създал,
че ме учиш да съм твърда като тебе!

Днес не мога вярно да използвам думите - 
за тебе сякаш всичките не стигат,
в сърцето ми сега заплитат се
и в мен отново гордост се надига!

Гордея се да бъда твоя дъщеря!
Гордея се с това, което ме направи!
И исках семпло да благодаря
на НАЙ-ВЕЛИКИЯ човек, на теб, баща ми!

                                                     Обичам те!

© Таня Момчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??