1 дек. 2007 г., 08:18

На нашата история края 

  Поэзия » Любовная
690 0 10
НА НАШАТА ИСТОРИЯ КРАЯ

Не се спирай, върви,
ти си вече свободна жена.
Навън животът те чака
с лъжовната бляскава прелест.

Не казвай нищо, мълчи,
и без това всичко е ясно.
Просто няма място за мен
в твоя свят от лъжи.

Не се обръщай назад,
тук нищо за теб не остана -
едно изпепелено сърце
и един неработещ часовник.

Не се връщай дори след години,
тук няма кой да те чака.
Преди време аз поставих началото,
а ти днес - на нашата история края.

© Наско Енев - РИМПО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??