24 окт. 2008 г., 10:55

На него 

  Поэзия » Любовная
706 0 5

Оглеждам се във твоите очи,
досущ като моите, но малко по-добри,
усещам как сърцето ми във теб тупти,
а твоето чака в мен да полети...

 

Докосвам те плахо, не усещаш дори,
пеперудено нежно душата гори,
прегръщаш ме силно, целуваш коси,
в миг сбъдват се всичките наши мечти...

 

Обичта ни е цветна,
обичта ни трепти,
обичта ни пърха с криле от звезди
и разлива в душите ни водопад от искри...

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??