13 мая 2008 г., 15:48

***** (на нея) 

  Поэзия » Другая
882 0 5

 

Разлистваха се думите (по устните)
стихийни, озарени, пълнолунни -
покълнали от побелели мъдрости,
събрали смисъла на всички бури.

Стих - роза черно-алена - бодеше
до кръв по пръстите с шипове-рими.
Сама, сълзата на момичето мълчеше -
жарава в тежките му нощни мигли...


 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??