16 июл. 2010 г., 11:14

На оръжие, братя! 

  Поэзия » Оды и поэмы
936 0 2

И няма ден

И няма нощ

И няма черно и бяло

Защото е пълен животът с въздишки

В страната на меките... стърчиопашки

 

Усмивки любезни, проекти полезни

Настъпва добра хигиена

Канализация и аристокрация

Животът една малка сцена

 

Нормативна уредба за борба с констипацията

Изцяло завършен проект

Прочиства се вече от себе си нацията

И всичко ще е наред.

© Дух на лютеницата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??