Jul 16, 2010, 11:14 AM

На оръжие, братя! 

  Poetry » Odys and poems
937 0 2

И няма ден

И няма нощ

И няма черно и бяло

Защото е пълен животът с въздишки

В страната на меките... стърчиопашки

 

Усмивки любезни, проекти полезни

Настъпва добра хигиена

Канализация и аристокрация

Животът една малка сцена

 

Нормативна уредба за борба с констипацията

Изцяло завършен проект

Прочиства се вече от себе си нацията

И всичко ще е наред.

© Дух на лютеницата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??