Обръщам се, за да си отидеш
към небето да полетиш,
от мен да си отидеш,
нови върхове да покориш.
И не защото не те обичам
сега те гледам с изстинали очи,
а защото си отивам,
за да почнеш своя път и ти.
Повярвай, няма да те забравя
след месеци, години и безброй лета
спомена за теб ще ми остава
едничката радост във нощта.
И след години, когато пак те видя
случайно бързайки в снега,
може би ще те подмина
със смирено сведена глава.
Но дори тогава ще те обичам,
както обичам те сега
и пак твоето име ще изричам
дълго след това.
© С а И Все права защищены