24.09.2013 г., 22:44 ч.

На П. Тошева 

  Поезия » Любовна
394 0 0

Обръщам се, за да си отидеш

към небето да полетиш,

от мен да си отидеш,

нови върхове да покориш.

 

И не защото не те обичам

сега те гледам с изстинали очи,

а защото си отивам,

за да почнеш своя път и ти.

 

Повярвай, няма да те забравя

след месеци, години и безброй лета

спомена за теб ще ми остава

едничката радост във нощта.

 

И след години, когато пак те видя

случайно бързайки в снега,

може би ще те подмина

със смирено сведена глава.

 

Но дори тогава ще те обичам,

както обичам те сега 

и пак твоето име ще изричам

дълго след това.

© С а И Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??