9 нояб. 2009 г., 08:29

На pantador 

  Поэзия » Другая
805 0 18

     

                            На Тодор Трайчев

 

 

Вървиш без страх по своята пътечка

и знаеш: всеки Божи ден е празник.

В душата ти е светло - няма вечер,

защото песни в нея не залязват.

 

 

Маякът ти е вярата честита,

а лудата ти обич е маята.

Животът ти пулсира в слънчев ритъм.

Пътеката ти слива се с дъгата...

 

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??