Nov 9, 2009, 8:29 AM

На pantador 

  Poetry » Other
806 0 18

     

                            На Тодор Трайчев

 

 

Вървиш без страх по своята пътечка

и знаеш: всеки Божи ден е празник.

В душата ти е светло - няма вечер,

защото песни в нея не залязват.

 

 

Маякът ти е вярата честита,

а лудата ти обич е маята.

Животът ти пулсира в слънчев ритъм.

Пътеката ти слива се с дъгата...

 

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??