На при́пек
(експромпт)
На при́пек със гущерче двама
мечтаем си с морна снага
за дни изпълзяли отдавна –
заровени в пепел сега...
Там ро́вя и търся дали́ е
останало нещо от тях,
но вятър внезапно изви́е
и хвърля в очите ми прах...
02.05.2021.
© Коста Качев Все права защищены
Много ми хареса!
Весели празници!