May 2, 2021, 5:28 PM  

На при́пек 

  Poetry » Other
291 0 1

 

На при́пек

(експромпт)

 

На при́пек със гущерче двама

мечтаем си с морна снага

за дни изпълзяли отдавна –

заровени в пепел сега...

 

Там ро́вя и търся дали́ е

останало нещо от тях,

но вятър внезапно изви́е

и хвърля в очите ми прах...

 

02.05.2021.

© Коста Качев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??