Аз искам да те помня винаги такъв:
мъжа-момче, в което аз се влюбих безнадеждно
със сила, страшна и безметежна.
И след толкова години сякаш времето е спряло
и започваме ние пак всичко отначало.
Любов и страст в нас горят,
телата ни се сливат, а душите ни крещят
и не знам това безумие докъде ще ни отведе,
без въздух ще живея, но без теб - не.
© Кунка Грохлева Все права защищены