Apr 15, 2015, 8:35 PM  

На първата любов 

  Poetry » Love
434 0 0

Аз искам да те помня винаги такъв:

мъжа-момче, в което аз се влюбих безнадеждно

със сила, страшна и безметежна.

И след толкова години сякаш времето е спряло

и започваме ние пак всичко отначало.

Любов и страст в нас горят,

телата ни се сливат, а душите ни крещят

и не знам това безумие докъде ще ни отведе,

без въздух ще живея, но без теб - не.

© Кунка Грохлева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??