9 мая 2009 г., 10:15

На разходка с баба 

  Поэзия » Для детей
1554 0 10

Стига вкъщи! Болна, слаба –

стига! Тръгваме полечка

на разходка двете с баба

по познатата пътечка.

 

Хей я там гората близка!

Чуден цвят ветрецът рони.

Да изприпкам ми се иска,

а пък баба да ме гони.

 

Ще прехвръкне пеперудка,

в клони птиче ще запее...

Бабо, хич недей се тутка –

бягай с мен да оздравееш!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??