24 июл. 2014 г., 23:44

... на разсъмване 

  Поэзия » Философская
760 2 0
 
Преяждане, поглъщане, обсебване.
Богомолка на разсъмване.
Изядох те, преядох.
Сдъвках те. Горчиш.
Като черен шоколад.
Диетичен. Без калории.
Без обвързване.
В стомаха си усещам да се движиш.
Заченах те. 
Убих те.
Убий ме...

© Сатин Роксан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??