11 июл. 2020 г., 13:17  

На родината 3 

  Поэзия » Гражданская
424 0 0

Като роза през май

ти галиш нашите души,

тъй хубав е родният край,

националният идеал злото руши.

 

Затуй толкоз герои, борци

за него живота си дариха,

на родното славни отци,

враговете му те разгромиха.

 

За теб, отечество, слава,

ти си земен рай,

нека българското побеждава,

рода си, българино, знай!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??