11.07.2020 г., 13:17 ч.  

На родината 3 

  Поезия » Гражданска
429 0 0

Като роза през май

ти галиш нашите души,

тъй хубав е родният край,

националният идеал злото руши.

 

Затуй толкоз герои, борци

за него живота си дариха,

на родното славни отци,

враговете му те разгромиха.

 

За теб, отечество, слава,

ти си земен рай,

нека българското побеждава,

рода си, българино, знай!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??