На “scram (Вал)”
починала поетеса
от “сайта”–“откровения.ком”
Тази вечер
в сайта –“otkrovenia”...
времето бе спряло.
Замина си от нас
ЕДИН ЧОВЕК –
“scram (Вал)”...
Живота ú изгасна!
Послание остави.
После тихо си замина,
дете и мъж останали,
а душата ú...
освободена литна!
Един стихиен дух,
и вечно със цигара!
Една жена БОЕЦ –
защитаваща ИДЕЯ,
от мен и теб...
се раздели!
ЕДНО СЪРЦЕ СПРЯ ДНЕС...
ИЗОБЩО ДА БОЛИ!!!
Остана...
бутилка водка
жадно недопита!
Пълен пепелник
и наколко цигари...
Един сгърчен молив
стихо недописал...
Цяла нощ сълзи
на мъж брадясъл...
и цял “сайт” –
пълен с ПРИЯТЕЛИ!
Лека ти пръст Вал,
Бог да ти прости
ГРЕХОВЕТЕ!
АМИН!
. . .
Ivaylo Atanassov
06.04.2006 (4.25 h)
Senftenberg - Germany
© Ивайло Атанасов Все права защищены