6.04.2006 г., 11:37 ч.

На “scram (Вал)” 

  Поезия
999 0 4



На  “scram (Вал)”

   Валентина Рачева

     починала поетеса

от “сайта”–“откровения.ком”




Тази вечер

в сайта –“otkrovenia”...
времето бе спряло.
Замина си  от нас

ЕДИН ЧОВЕК –
scram (Вал)”...

Живота ú изгасна!

Послание остави.

После тихо си замина,

дете и мъж останали,

а душата ú...
освободена литна!

Един стихиен дух,

и вечно със цигара!

Една жена БОЕЦ –

защитаваща ИДЕЯ,

от мен и теб...
се
раздели!

ЕДНО СЪРЦЕ СПРЯ ДНЕС...
ИЗОБЩО ДА БОЛИ!!!
Остана...

бутилка водка

жадно недопита!

Пълен пепелник

и наколко цигари...

Един сгърчен молив

стихо недописал...

Цяла нощ сълзи

на мъж брадясъл...

и цял “сайт” –

пълен с ПРИЯТЕЛИ!

Лека ти пръст Вал,

Бог да ти прости
ГРЕХОВЕТЕ!
АМИН!




.   .   .

Ivaylo Atanassov

06.04.2006 (4.25 h)

Senftenberg - Germany

© Ивайло Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • добре си ей!
  • нека да не пишем оценки на човешката болка,защото тя е неизмерима..дано нашите сълзи спомогнат за покоя на душата й.Дано почива в мир..
  • Защо е толкова жестока смъртта???
  • ...Едно сърце спря днес...
    изобщо да боли!...
    Колко хубаво си го казал Ивайло. Споделям напълно твоите думи, защото и за мен това беше една кошмарна нощ.
    Почивай в мир Валя!
Предложения
: ??:??