14 нояб. 2017 г., 10:25

На сина ми 

  Поэзия » Любовная
389 3 8

                                                     На Льоня

 

Облак си ми ти прозрачно-нежен.

Жега през декември. Слънчев сняг.

И си пухкав таралеж наежен.

В лявата обувка - десен крак.

 

Аз без теб не мога да живея.

Риба съм, лишена от вода.

Ти си ми причина да се смея.

Моя несвободна свобода.

 

Теб те има, значи мен ме има.

Толкова логично е, нали?

Обичта към теб е мое име,

дето под клепачите вали...

 

Честит Рожден Ден, МОЕ ВСИЧКО!

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??