25 сент. 2010 г., 20:08

На сина ми I 

  Поэзия » Другая
767 0 7



Поставям многоточия след твойте грешки.

Преструвам се на мъдра и разумна.

Препрочитам Федерико Гарсия Лорка:

"Умра ли, оставете балкона отворен!"

Да, остави го отворен наистина,

за да мога при теб да се върна.

Ще напиша с перце от ангел

след многоточията: "Разбирам те!"



© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??