25 sept 2010, 20:08

На сина ми I 

  Poesía » Otra
773 0 7



Поставям многоточия след твойте грешки.

Преструвам се на мъдра и разумна.

Препрочитам Федерико Гарсия Лорка:

"Умра ли, оставете балкона отворен!"

Да, остави го отворен наистина,

за да мога при теб да се върна.

Ще напиша с перце от ангел

след многоточията: "Разбирам те!"



© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??