9 авг. 2015 г., 11:43  

На сина на президента 

  Поэзия » Гражданская
383 0 0

На безсърдечието туй е храм -

Бойко как не го е срам -

в кръчма весел да се снима,

когато синът на президента си отива.

А ти, дете, в мир спи,

за безразличието ни забрави!

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??