Аз и тя, във планината.
Поход без посоки.
СПА хотелче във гората.
Градуси високи.
Двамата, душевно голи.
Мокри котараци.
Събота, безброй неволи.
Много СПА мераци.
Следобяд, гореща вана.
Зачервени бузи.
Тя и аз - мехури, пяна.
Чистичко джакузи.
Търкане, сапунче, гелче,
пара, пот, наслада!
Ин и Ян - моме гюзелче!
Глътка лимонада.
Вечерта, бутилка, свещи,
рокля, джаз и пури.
На обяд. До нови срещи!
Браво! Бате Юри!
Юри
Йовев
Юни
2021 г.
© Yuri Yovev Все права защищены