14 февр. 2006 г., 15:04

На Св.Валентин 

  Поэзия
876 0 2
Един НЕЩАСТЕН
празник,
Е идващия ден....
Болезнен спомен най-ужасен,
Това е този ден....

Един ПРОВАЛ
любовен,
изпълнен с думи зли,
той – празника отровен,
показа, че ...БОЛИ.

Един е – ВТОРНИК
Февруарски,
И уж красив е той,
Но сякаш студ сковал е,
Сърцето ми в един покой....

Защо е нужно да го има?
Къде е всъщност той?
И пак, отново тази зима,
Не беше само мой...

Празнувам НЕВЪЗМОЖНАТА
си обич,
в този зимен “адски” ден,
и сякаш мойта орис....
..е да мразя този ДЕН.


На Св.Валентин!


14.Февруари.2006г (Вторник)

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??