5 авг. 2007 г., 21:09

На теб 

  Поэзия
722 0 5
Не погребвай тази любов,
в която доскоро толкова много си вярвал.
Не забравяй тези очи,
които са ти  служели за огледало.
Не намразвай името, дето
си повтарял дори
и на сън
и не взимай дареното вече
и не казвай парливи слова,
защото
страшно е любов да умира,
когато казват, че вечна била.

© Наталия Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??