5.08.2007 г., 21:09 ч.

На теб 

  Поезия
717 0 5
Не погребвай тази любов,
в която доскоро толкова много си вярвал.
Не забравяй тези очи,
които са ти  служели за огледало.
Не намразвай името, дето
си повтарял дори
и на сън
и не взимай дареното вече
и не казвай парливи слова,
защото
страшно е любов да умира,
когато казват, че вечна била.

© Наталия Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??