Aug 5, 2007, 9:09 PM

На теб 

  Poetry
718 0 5
Не погребвай тази любов,
в която доскоро толкова много си вярвал.
Не забравяй тези очи,
които са ти  служели за огледало.
Не намразвай името, дето
си повтарял дори
и на сън
и не взимай дареното вече
и не казвай парливи слова,
защото
страшно е любов да умира,
когато казват, че вечна била.

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??