На теб, любов
Обичам те, дори да ме раняваш,
Дори да нямам даже миг покой,
Но сърцето си за мен да даваш
И вечно да останеш мой.
Ти бродиш из сънищата нощем,
Като ангел със протегнати към мен ръце
И знам, че ме обичаш още
С трепет и изгарящо сърце.© Бояна Все права защищены