28 февр. 2017 г., 21:28

На теб, мило дете! 

  Поэзия » Любовная
273 0 0

С добро сърце,

ти, мило дете,

светлината ми дари

и тя душа-храм озари.

 

На любовта розите чудни

утешават ме в часове трудни

и вълшебният им цвят

пуска свеж аромат.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??