1 июл. 2013 г., 17:53

На теб, сине 

  Поэзия » Другая
2744 3 8

 

На теб, сине

 

Днес цялата Земя е във нозете ти,

светът не е достатъчно голям,

морето е едва до коленете ти…

(Препуска лудо младостта ти, знам…)

 

Хвани живота здраво във ръцете си!

Бъди уверен! (Никога суров!)

За всичко се допитвай до сърцето си!

Омраза не храни! Храни любов!

 

А, наведеш ли се да вдигнеш слабия,

за чужда болка да намериш лек,

да поделиш със някой просяк хляба си,

тогава съм отгледала човек!

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??