5 дек. 2014 г., 21:49

На воля 

  Поэзия » Другая
706 0 2

На воля

 

С бели коне ми се тича!
С бели коне в черната нощ...
Зимата скоро така ще окичи
земята със своя леден разкош.


С бели коне ми се скача!
Всяка ограда зад мен да стои! ...
Омръзна ми с есенни листи да плача!
По-добре леден поток да струи!

 

С бели коне да препусна...
И нека не знам накъде...
На воля свободно душата да пусне
своите бели и черни коне!

 

Д.Т. '14

 

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??