12 авг. 2008 г., 06:10

На всички богове се моля... 

  Поэзия
1132 0 2
На всички богове се моля...


О, вий, всички богове,
моля ви се от сърце...
Пазете я, моята сестра,
дори да е накрай света.


Над съня ú всички бдете,
да я измъчвате спрете.
Тя, този ангел небесен,
със нежна реч като песен,


гласа си в хлипане хаби,
в шепите събира сълзи.
С какво тя това заслужи
да я обсипват с лъжи?


Да помогна само искам
и ръката ú аз стискам...
болката ú да изтръгна,
усмивката ú да върна.


О, вий, всички богове,
моля ви се от сърце...
нека с нея аз да бъда,
мъката ú да изпъдя!!!



на Алекс (alex_f52)
:)



© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??