30 нояб. 2010 г., 22:52

На всички вас 

  Поэзия
709 0 5

Оставям стиховете голи

наместо зидани стени,

та ако някой го боли -

с тях болката си да пребори...

 

Не мога друго да ви дам -

аз нямам други ред умения

и само моите творения

на Вас предлагам гол и ням...

 

Не знам това дали ви стига,

 или е постен този дар -

предлагам го като другар

на всеки, дето го достига...

 

И ако съм дарил усмивка,

ако любов се ражда пак

или сълза пролее „враг” -

то всичко имало е смисъл!!!

© Станимир Власакиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??