10 окт. 2008 г., 16:43

На всичко съм готов 

  Поэзия
1112 0 10
 

На дъщеря ми  Ани

 

Щастлива за  да бъдеш ти,

аз на всичко съм готов.

Сърцето давам си и куп пари,

за да раснеш  с бащината ми любов!

Ще пораснеш бързо, зная аз.

Пътя свой ще си поемеш.

Ще преминеш в горен клас

и в него мен не ще  да вземеш.

Радост за очите си ми ти.

За неуспехите не ме съди.

Бъди щастлива и се учи.

Обичам те безмерно... запомни!!!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??