На дъщеря ми Ани
Щастлива за да бъдеш ти,
аз на всичко съм готов.
Сърцето давам си и куп пари,
за да раснеш с бащината ми любов!
Ще пораснеш бързо, зная аз.
Пътя свой ще си поемеш.
Ще преминеш в горен клас
и в него мен не ще да вземеш.
Радост за очите си ми ти.
За неуспехите не ме съди.
Бъди щастлива и се учи.
Обичам те безмерно... запомни!!!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.
Няма по-прекрасна гледка от гордостта в очите на татко!
Поздрав от сърце!!!