22 апр. 2020 г., 01:01

На втория ден на Великден 

  Поэзия » Пейзажная
546 2 1

Не си загубих пролетта

намерих я в тревата под брезата.

С великденско яйце в пръстта

прогоних болестта, бедата.

 

Сега прокарва стебълце

свенливо щастие и се усмихва

от нащърбено личице

с четирилистна обич тиха.

 

 

© Мария Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??