22 abr 2020, 1:01

На втория ден на Великден 

  Poesía » Del paisaje
545 2 1

Не си загубих пролетта

намерих я в тревата под брезата.

С великденско яйце в пръстта

прогоних болестта, бедата.

 

Сега прокарва стебълце

свенливо щастие и се усмихва

от нащърбено личице

с четирилистна обич тиха.

 

 

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??