12 февр. 2015 г., 17:28

На залез 

  Поэзия » Любовная
341 0 7

                                               Н А   З Л Е З

 

 

                                               Път нямаш ли? Отбий се да се видим!

                                               На залез ще те чакам на брега...

                                               Съвсем е тих, безлюден, но красив.

                                               а някой  би възкликнал – просто сив.

                                               На залез  бавно всичко охладнява

                                               и слънцето горещо е мираж.

                                               На нас си стигат залезите зрели

                                               и песента на морските дантели.

                                               Ела на залез! Вече те очаквам...

                                               Следите ни по пясъка ги няма,

                                               но онзи смях и  нежните ни ласки

                                               ще ни посрещнат чисти и без маски.

                                               Ела на залез! Втори изгрев няма.

                                               Ще поговорим и ще постоим,

                                               а може би във време неизвестно

                                               ще бъдем с тебе и ще е чудесно!

                                              

 

© Стойна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прекрасно е!
  • Специални благодарности към тебе, Исмаиле!
    Благодаря ти за вниманието и подкрепата!
    Поздрав и лека вечер!
  • Стойна, когато денят е бил слънчев, залезът е още по- красив! Поздравления!
  • Рени, Мисана, Никола - благодаря ви за подкрепата!
    Поздрав от мен и лека вечер!
  • Красиво и докосващо, Стойна!Оценявам го по достойнство!
    поздрави от мен и лека февруарска вечер!!
  • Да, където са две любящи се сърца е винаги чудесно - дори и в мрака на ада. Затова Шандор Петьофи възкликва:

    "Ако ти си адът аз ще съгреша, за да съм до теб!"

    Поздравление, Стойна! Докосваш.
  • Чудесно,Стойне!Хубава вечер!
Предложения
: ??:??