Н А З Л Е З
Път нямаш ли? Отбий се да се видим!
На залез ще те чакам на брега...
Съвсем е тих, безлюден, но красив.
а някой би възкликнал – просто сив.
На залез бавно всичко охладнява
и слънцето горещо е мираж.
На нас си стигат залезите зрели
и песента на морските дантели.
Ела на залез! Вече те очаквам...
Следите ни по пясъка ги няма,
но онзи смях и нежните ни ласки
ще ни посрещнат чисти и без маски.
Ела на залез! Втори изгрев няма.
Ще поговорим и ще постоим,
а може би във време неизвестно
ще бъдем с тебе и ще е чудесно!
© Стойна Димова Todos los derechos reservados